Coeur Laurentin - St-Laurent du Var - Alpes-Maritimes: buy a new apartment

At the gates of Nice, the time of the Eco Valley

Presentation

The residenceis composed of compact and functional apartments, from studios to 4 rooms. Anxious to meet the needs and expectations

of all residents, each design is the result of careful design that fits the lifestyles of today.

The kitchens are open on holidays to promote exchanges, while the day and night areas are well defined in order to preserve the privacy of each.
All extended loggia, the apartments promise to offer light and privacy.


Finally, most of the apartments, village side offer desvues authentic, rooftop of the village, the surrounding mountains, the sound of the bell tower ...

Your new address:

C L St Laurent du Var

06700  Saint-Laurent du Var

Location

Located in the historic center of Saint-Laurent-du-Var, laurentin Heart promises all the advantages of living downtown, quiet street of

Pignatières: this lively and human scale offers its school structures, markets Provence, local shops close to the Avenue du Général Leclerc,

its transport.

Only 10 minutes, the Cap 3000 shopping center, the beaches, the Promenade des Flots Bleus and restaurants invite you to shopping and

the pleasures of the seaside.

Apartments available

3 apartments: From Studio to Two-bedroom from 197 000 € to 310 000 €

Studio
37.38 m²

from 197 000 € to 197 000 €

1 available
One-bedroom
40.67 m²

from 232 000 € to 232 000 €

1 available
Two-bedroom
60.8 m²

from 310 000 € to 310 000 €

1 available

Services

The residence is harmoniously integrated  edge of the village of Saint-Laurent-du-Var, close to the City Hall Park.

The codes of its architecture echoes the shady streets, old stone houses with enhanced channel tiles. She brings to

this charming Provencal table a contemporary touch, elegant and refined, in a harmonious marriage of materials: concrete

forged light gray, white and beige prints solid coatings, underlined with railing pierced ironwork, an aesthetic game

of horizontalities. Its open loggias, old village side on a garden of olive trees, cypresses and Mediterranean mountains.

You can access by car to the residence in the quiet avenue Pignatières by parking in the basement.

The intimate lobby, rocked soft light, is adorned with wall ornaments that pay tribute to the essential elements of nature: the vegetable,

stone, metal and wood ...

Taxation

Accession
Pinel
BBC
RT2012

Contact

* compulsory fields